Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد نماینده ولی فقیه در استان در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان با بیان اینکه انسان همواره به دنبال تشبه به برتر از خود است اظهار داشت: با توجه به اینکه تشبه به معلم همیشه در دانش آموزان وجود داشته است باید استاد و معلمانی در مراکز آموزشی بکارگیری شوند که بتوانند از لحاظ درسی، فکری و فرهنگی دانش‌آموزان و دانشجویان را به‌خوبی پرورش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهمیت انتخاب استاد خوب گفت: باید سعی شود تا در دانشگاه‌ها هر فردی، بخاطر مسائل مالی پذیرش نشود زیرا یک معلم و استاد نقشی بالاتر از قاضی در حیطه عدالت آموزشی دارد.

طباطبایی‌نژاد با اشاره به تاثیر و اهمیت سخنان معلم و استاد نسبت به دیگر افراد جامعه از جمله خانواده بر دانش‌آموز و دانشجو توضیح داد: یک استاد و معلم تأثیر بسیاری در روحیه محصلان و دانشجویان دارد و تاثیر او از مدیر و دیگر دست اندرکاران در محیط آموزشی بالاتر و بیش‌تر است و این تشبه‌بخشی گاهی منجر به برتر شدن افراد می‌شود.

امام جمعه اصفهان دانشگاه پیام نور را دانشگاهی آرام و بدون حاشیه دانست و گفت: بیش‌تر دانشجویان پیام نور هم اهل مطالعه هستند و با آزادی کامل به لحاظ شرایط تحصیل و مجازی بودن درس می‌خوانند و در کنار آن به کار و فعالیت نیز می‌پردازند.

در ادامه این دیدار رضا مختاری سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان اظهار داشت: اکنون در۴۰ مرکز واحد پیام نور استان، حدود ۳۵ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند و بیش‌تر رشته‌های دانشگاه پیام نور استان مربوط به علوم انسانی و علوم پایه است و حدود ۳۰۰ عضو هیات علمی به تدریس در این مراکز می‌پردازند.

وی با اشاره به اجرای طرح آمایش آموزش عالی گفت:  در  این راستا هفت تا هشت مرکز پیام نور در استان در راستای اجرای این طرح ساماندهی و برخی از آن‌ها بدلیل نداشتن دانشجو حذف می‌شوند.

مختاری هدف دانشگاه پیام نور را گسترش عدالت آموزشی در مناطق محروم عنوان کرد و گفت: پیام نور توانسته مشکلات و محدودیت تحصیل به لحاظ بُعد مسافت و دوری از خانواده، مشکل خوابگاه‌‎ها و آسیب‌های آن و همچنین مسائل مالی به لحاظ میزان شهریه را تعدیل ببخشد.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: کنکور خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز اصفهان استان اصفهان حذف کنکور استاد دانشگاه دانشگاه پیام نور امام جمعه اصفهان دانشگاه پیام نور پیام نور استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با شعار"آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ضمن تبریک روز معلم گفت: دکتر عین اللهی هفده سال قبل زمانی که مسئولیت معاونت آموزشی وزارت بهداشت را بر عهده داشتند، بنیان گذار این جشنواره کشوری بودند و این مسئله نشان از اهمیت آموزش در وزارت بهداشت دارد.

وی آموزش را رکن اصلی و جدانشدنی دانشگاه ها خواند و افزود: آموزش هویت دانشگاه ها است و اگر حذف شود، دانشگاه معنای خاصی نخواهد داشت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر حفظ کیفیت آموزش تاکید کرد و گفت: رکن اصلی آموزش استاد است؛ از این رو وقتی از اساتید به عنوان سرمایه های کشور یاد می کنیم، حرف گزافی نیست. خوشبختانه تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است.

دکتر باقری فرد، ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری و یاددهی، "ایجاد انگیزه" در دانشجویان را مهم ترین هدف آموزش عنوان کرد و گفت: اگر به عنوان استاد و معلم، نتوانیم انگیزه را در دانشجویان افزایش دهیم، به نوعی نتوانستیم تاثیرگذار باشیم و کار جدی انجام نداده ایم؛ لذا یکی از اهداف ما در کلاس های درس ایجاد انگیزه است.

وی سپس به اجرای برنامه ها و دستور العمل های مختلف اشاره کرد و تکریم اساتید و حفظ آنها را از جمله اقدامات و برنامه های در دست اجرا دانست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، همچنین بر ضرورت توسعه زیر ساخت های آموزشی تاکید کرد و افزود: بر اساس دستور وزیر بهداشت، امسال توسعه همه جانبه کمی و کیفی زیر ساخت های آموزش باید رخ دهد. ما به هیچ عنوان توسعه کمی را بدون کیفیت نمی پذیریم اگر چه کمیت نیز در جایگاه خود ارزش و اهمیت دارد.

دکتر باقری فرد، سپس به وظایف معلم اشاره کرد و یادآور شد: قطعا به عنوان معلم باید به آموزش های نوین توجه کنیم اما تاکید ما بر آموزش های حضوری است چرا که معتقدیم دانشجو باید حتما در عرصه حضور داشته باشد. تکنولوژی های جدید نیز باید در کنار آموزش حضوری به ما کمک کند.

وی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت دانشگاه ها و تلاش های عوامل اجرایی برای برگزاری این جشنواره، گفت: فراموش نکنیم که وظیفه ما به عنوان معلم، شاگرد پروری است و باید فراگیرانی تربیت کنیم که از ما بهتر باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • تجلیل از ۴۳ استاد سرآمد آموزشی استان کرمان
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • پیام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • دستگاه آموزشی ما نباید از بیرون دانشگاه خط بگیرد
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • معلمان و اساتید، سفیران روشنی‌بخشِ هدایت و پیام‌آوران آگاهی هستند